Drum consolidat după o alunecare de teren

1408

Autoritățile locale din Baia de Fier vor să consolideze un drum comunal afectat de o alunecare de teren. Pentru asta, primăria a scos la licitație lucrările de proiectare și execuție, valoarea estimată a investiției fiind de peste 1,7 milioane lei.

„Consolidare drum comunal DC35, strada Bolovani, ca urmare a alunecării de teren produse în satul Cernădia, comuna Baia de Fier, județul Gorj. Pe drumul comunal DC35 care străbate teritoriul administrativ al comunei Baia de Fier s-a produs o alunecare de teren care a afectat partea carosabilă pe o lungime de aproximativ 50 m. Starea tehnică generală a acestui sector de drum este necorespunzătoare, circulația efectuându-se în condiții de siguranță precare. Se dorește consolidare terasamente pe DC35, în lungime de 24 metri, pe coloane Benetto și refacerea sistemului rutier pe o lungime de 54 metri”, se arată în caietul de sarcini.
Constructorii au termen până pe data de 5 septembrie să depună ofertele.
Alunecarea de teren s-a produs în vara anului trecut, în zona unui podeț, pe drumul care leagă satul Cernădia de restul comunei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here