Droppa a venit, dar nu joacă vineri

288

Cehul Lukas Droppa s-a alăturat lotului Pandurilor, dar antrenorul Edi Iordănescu spune că va mai trece ceva vreme până când el va fi trecut și pe lista jucătorilor pe care se poate baza la meciurile din Liga 1.
„Droppa nu intră sub nici o formă în planurile pentru meciul cu Voluntari. El a avut doar câteva antrenamente cu Pandurii. Practic, el nu s-a mai pregătit din aprilie, atunci când a fost ultimul lui joc oficial. În toată această perioadă s-a aflat în vacanță… Deci, eu de la ce nivel să-l iau?”, a explicat Edi Iordănescu decizia de a nu-l folosi pe Droppa la meciul de la București cu FC Voluntari. Tehnicianul Pandurilor a mai spus că, în condițiile în care jucătorul ar intra direct la jocurile oficiale, acesta ar putea suferi accidentări: „Există și riscul foarte mare ca, dacă îl forțăm și nu suntem atenți, să îl ”rupem”. Nu putem să contăm deocamdată pe el”, a mai spus Edi Iordănescu.
În altă ordine de idei, Lukas Droppa a fost prezentat presei cu un tricou al Pandurilor, însă noul mijlocaș al echipei gorjene nu a fost capabil să comunice nimic, el necunoscând nicio limbă de circulație internațională. Edi Iordănescu a cerut pentru jucătorii străini ce evoluează la Pandurii lecții de limba română, lucru care a început deja să fie aplicat, stranierii fiind obligați să participe la aceste cursuri pentru a putea comunica. Dificultăți sunt nu doar cu Droppa, ci și cu Filippetto, care nu știe decât spaniola, însă în cazul său se mai poate apela la ajutorul lui Vasco sau Mingote, care știu limba spaniolă.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here