Driverul Gârjoabă face drumuri între Hotel Anabell şi CE Turceni

118

garjoaba3După ce şi-a primit înapoi maşina de serviciu, Corneliu Gârjoabă, directorul de Resurse Umane al Complexului Energetic(CE) Turceni, a uitat toate recomandările şefului său Octavian Graure. El şi-a reluat drumurile în interes personal, cu bolidul CE Turceni, consumând după bunul său plac combustibilul unităţii.

Vineri, Gârjoabă a şi fost văzut de altfel parcând în faţa Hotelului Anabell din Târgu-Jiu, la o oră la care ar fi trebuit să fie la muncă. A şi fost văzut coborând din hotel, la ceva timp după, la fel ca şi însoţitoarea sa, o colegă cu funcţie de la CET.

Maşina lui Gârjoabă, autoturismul de serviciu evident, funcţionează ca un taxi pentru directorul de Resurse Umane al unităţii energetice. Fordul Mondeo cu numărul GJ 66 WYW circulă zi lumină nu numai pentru a-l transporta pe directorul Gârjoabă de la domiciliul din Târgu-Jiu la muncă, ci şi de la muncă la hotel, de la muncă la restaurant şi retur. Gârjoabă a uitat că “generalul” Graure l-a mai lăsat o dată să circule cu microbuzul, tot pentru a se face economie la combustibil, a uitat, de asemenea, la fel de repede cât se plângea că îi este incomod acel mijloc de transport. Văzut din nou cu maşina sub dos şi-a reluat vechile obiceiuri, uitând că Octavian Graure le-a recomandat tuturor să se servească de maşinile unităţii doar pentru navetă.

Cu colega, la hotel

Vineri, în jurul orelor 14.00 Corneliu Gârjoabă era văzut parcându-şi maşina în faţa Hotelului Anabell. După orele 15.00 a fost văzut ieşind din spaţiul cu pricina, care trebuie să menţionăm că are şi un restaurant, coborând scările şi urcându-se în maşină. Zece minute mai târziu, o femeie l-a urmat pe Gârjoabă şi a urcat cu el în maşina de serviciu. Persoana era o colegă de-a lui Gârjoabă, şefă în unitatea energetică. Nu se ştie unde s-a îndreptat apoi “taxiul” directorului de Resurse Umane, dar, cu siguranţă, maşina nu s-a reîntors la serviciu.

Ultimele beneficii

Dacă lui Gârjoabă i se trec cu vederea astfel de întâmplări este, cu siguranţă, pentru că i s-au numărat zilele în CE Turceni. Gârjoabă va fi disponibilizat în luna februarie a anului viitor, deoarece are anii necesari pentru pensionare, având grupa de muncă necesară, şi toată familia salariată la Turceni. Pentru a-şi salva soţia, fiul şi alte rubedenii, Gârjoabă va fi nevoit să se retragă din funcţie şi din serviciu altfel va stârni un nou scandal în unitatea energetică, afectată de viitoare disponibilizări.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here