Dream Team, între cele mai bune echipe din ţară

498

Dream Team Târgu Jiu este prima echipă din Gorj care a reuşit să ajungă la Campionatul Național de Minifotbal. Competiţia din acest an va avea loc la Alba Iulia, iar la întrecere vor lua parte cele mai bune 20 de echipe din ţară. În anul centenarului, Federația a luat decizia de a organiza turneul final în Cetatea Alba Carolina, sloganul folosit fiind „Unirea Minifotbalului Românesc”. Jocurile vor avea loc pe două baze sportive: Winner’s Țălnar și Fair Play. Vineri dimineața, la ora 9.00, începe maratonul de jocuri, iar Dream Team intră în focuri de la ora 10.00 în grupa B a competiției. Autovip Șimleul Silvaniei, Young Boys Târgoviște, Festiv Bucium Roman Neamț și MAV Sports Timișoara sunt adversarele gorjenilor.
Cele 4 grupe sunt formate din câte 5 echipe, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se califice în faza sferturilor de finală. Jocurile din grupe au loc vineri și sâmbătă, iar sferturile sunt programate pentru sesiunea de seară de sâmbătă. Semifinalele vor avea loc duminică dimineața, iar marea finală este duminică la ora 16.30. Echipa care va câștiga Campionatul Național de la Alba Iulia va primi din partea Federației de Minifotbal din România licența, în valoare de o mie euro, pentru a participa la Liga Campionilor, ediția a III-a, la Terme Catez, Slovenia. Deținătoarea trofeului este echipa Ary&Roby Buftea care s-a impus în finala de anul trecut, 1-0 cu Old Boys București. Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a decis să le achite băieților de la Dream Team taxa de participare la competiție, precum și transportul la Alba Iulia și masa.

Ion Al-Ioani: “Vor fi cele mai bune echipe din ţară, dar cred că putem spera la un loc cât mai bun. Avem aceleaşi şanse ca și ceilalţi, trebuie să prestăm un joc bun, un joc frumos, să ne simţim bine, pentru că mergem să ne bucurăm de fotbal. Cât timp nu luăm gol şi suntem disciplinaţi, putem să facem rezultate foarte bune”.

Mario Găman: “Este ceva unic, fiind primele 20 de echipe din ţară, toată lumea va fi acolo. Sperăm să reuşim să trecem de grupe, dacă ajungem în primele 8, eu spun că este deja o performanţă notabilă pentru judeţul nostru. Sperăm să fim la fel de buni, la fel de puternici şi să venim cu zâmbetul pe buze de la Alba Iulia. Avem o grupă foarte dificilă, în ultimii 10 ani MAV Sports a fost una dintre cele mai puternice echipe din România”.

Bogdan Chiriac: “Am fost aproape la Craiova, chiar vorbeam cu băieţii că ar fi o surpriză imensă ca noi să mergem în Champions League. O să luăm pas cu pas această competiţie de la Alba Iulia, sper să prestăm un joc de foarte bună calitate, care să atragă aprecierile oamenilor prezenţi la meciuri. Suntem obligaţi să ţinem steagul sus, sper să ne ridicăm la nivelul competiţiei şi dacă vom presta jocul de la Craiova avem şanse bune să ajungem în fazele superioare”.

Program jocuri Dream Team Târgu Jiu:
Vineri, ora 10:00, terenul 2, Baza Fair Play – vs. Young Boys Târgoviște
Vineri, ora 14:00, terenul 1, Baza Winner’s Țălnar – vs. MAV Sports Timișoara
Sâmbătă, ora 10:00, terenul 1, Baza Winner’s Țălnar – vs. Festiv Bucium Roman Neamț
Sâmbătă, ora 15:00, terenul 1, Baza Winner’s Țălnar – vs. Autovip Șimleul Silvaniei

Lotul echipei Dream Team Târgu Jiu:
Adrian Preoteasa, Cristian Vochițu (ambii portari) – Cristian Barbu, Mario Găman, Ionuț Tătaru, Radu Dăianu, Ion Al-Ioani, Ion Cănăvoiu, Bogdan Chiriac, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan și Alin Țilivea.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here