Dream Team a câştigat Cupa Dolce Vita!

240

Echipa Dream Team şi-a asigurat încă un trofeu de tradiţie din peisajul minifotbalului din Gorj, Cupa Dolce Vita. Competiţia, ajunsă în acest an la ediţia cu numărul 6, a adunat la start cele 10 echipe participante în Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita. În prima semifinală dintre Peppy Dolce Vita şi Real Târgu Jiu ratările uriaşe şi fazele spectaculoase au fost la ordinea zilei, iar diferenţa a făcut-o un singur gol, marcat de Ionuţ Berca de la Real Târgu Jiu. În cea de-a doua semifinală, Farmacia Victoria i-a oferit o replică pe măsură liderului Campionatului Judeţean, Dream Team, dar a trebuit să se recunoască învinsă în final cu scorul de 2-3.
Marea finală a adus astfel faţă în faţă echipele Real Târgu Jiu şi Dream Team. Meciul a fost unul extrem de echilibrat. Real a deschis scorul prin Lupu în debutul reprizei a doua, Dream Team a întors rezultatul prin două goluri marcate în minutele 33 şi 34 de Al-Ioani şi Cănăvoiu, dar la ultima fază a meciului Bucă a egalat la doi şi a dus jocul la loviturile de la 7 metri. S-au executat câte 5 lovituri de fiecare parte şi o singură ratare a celor de la Real a făcut ca trofeul să ajungă în vitrina celor de la Dream Team. Este pentru al doilea an la rând în care Dream Team câştigă Cupa Dolce Vita. Echipa care a participat la finele sezonului trecut şi la Campionatul Regional Sud-Vest de Minifotbal organizat chiar la Târgu-Jiu deţine în acest moment toate cele 3 trofee importante desfăşurate sub egida Asociaţiei Club Sportiv Minifotbal Gorj: Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita, Cupa Porcului şi Cupa Dolce Vita.
În urma succesului, Dream Team şi-a asigurat participarea la Cupa României, competiţie organizată de Federaţia de Minifotbal din România.

Semifinale Cupa Dolce Vita:
Peppy Dolce Vita – Real Târgu Jiu: 0-1
Farmacia Victoria – Dream Team: 2-3

Finala Cupa Dolce Vita:
Real Târgu Jiu – Dream Team: 6-7
*după executarea de 7 metri
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here