Dream Team a bifat un nou trofeu!

6

Minifotbalul din Gorj este dominat categoric de formaţia Dream Team Târgu Jiu. La sfârşit de săptămână, campioana en-titre şi-a adjudecat un nou trofeu, Cupa Dolce Vita. Cea de-a şaptea ediţie a întrecerii a adunat la start cele 12 echipe înscrise în Campionatul Județean de Minifotbal. Momentul culminant al Cupei a avut loc în semifinale, acolo unde Dream Team a dat de vicecampioana de anul trecut, Peppy Dolce Vita.
Campionii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Barbu și Al-Ioani și totul părea jucat, însă Avramescu a punctat de două ori pentru Dolce Vita și a împins duelul la loviturile de la 7 metri. Dream Team a punctat de 3 ori, iar singurul care a ratat de la Dolce Vita a fost același Avramescu, înger și demon pentru echipa sa. În cealaltă semifinală, a avut loc o mică surpriză. Real Târgu Jiu a fost învinsă, scor 4-7, de Mica Frăție. Astfel, cei de la Mica Frăție, debutanți în campionat în acest sezon, au bifat prima lor finală la chiar prima participare. Dream Team a fost însă prea puternică în ultimul act, iar fostul jucător al naționalei României de futsal, Ion Al-Ioani, a reuşit un hat-trick. Golul de onoare al finaliştilor a fost înscris de Alin Popescu. Finala a fost urmată de festivitatea de premiere, în care au fost recompensate cele două echipe, dar și cei mai buni jucători ai turneului. Pentru Dream Team este cea de-a treia Cupă Dolce Vita consecutivă câștigată și cel de-al șaptelea trofeu consecutiv obținut în Complexul Dolce Vita.

Sferturi de finală, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, sâmbătă
Real Târgu Jiu – Provincialii 3-0
Dream Team Târgu Jiu – ISU Gorj 4-2
Primăria Bîlteni – Mica Frăție 1-3
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Minprest Rovinari 7-3

Semifinale, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, sâmbătă
Dream Team Târgu Jiu – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu 2-2 (5-3) după executarea loviturilor de la 7 metri
Mica Frăție – Real Târgu Jiu 7-4

Finala, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a, duminică
Dream Team Târgu Jiu – Mica Frăție 3-1 (goluri: Al-Ioani (3) respectiv Popescu)

Listă premiere, Cupa Dolce Vita, ediția a VII-a
Locul I – Dream Team Târgu Jiu (Cupă trofeu, medalii de aur, diplomă), 2 bax-uri de bere și 1 bax de suc
Locul II – Mica Frăție (medalii de argint, diplomă), 1 bax de bere și 1 bax de suc
Jucătorul Turneului – Ion Al-Ioani (Dream Team Târgu Jiu), trofeu individual, diplomă și un mini-bax de bere
Portarul Turneului – Andrei Paștiu (Mica Frăție), trofeu individual, diplomă și un mini-bax de bere
Diplome de participare – Real Târgu Jiu, Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, Provincialii, ISU Gorj, Primăria Bîlteni, Minprest Rovinari, Primăria Rovinari, Karma Târgu Jiu, Farmacia Victoria și Profi Târgu Jiu
În urma acestui succes, Dream Team Târgu Jiu va primi, din partea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, dreptul de a participa la turneul final al Cupei României, turneu organizat de Federația de Minifotbal din România în perioada 29 iunie – 1 iulie.

Noi etape la Primării şi Firme
Sâmbătă, în Complexul Dolce Vita au avut loc și jocurile etapei a 11-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj. În cele mai interesante jocuri ale rundei, Primăria Fărcășești a învins liderul Primăria Târgu Cărbunești cu scorul de 6-3, iar Primăria Turburea a trecut de campioana, Primăria Telești, cu 4-2. Cei de la Fărcășești s-au bazat și pe serviciile lui Nicki Pîrvulescu, jucător la Pandurii și Albert Cîrciumaru, în timp ce Turburea a câștigat meciul cu 3 goluri în ultimele 4 minute.

Etapa 11, Campionatul Primăriilor din județul Gorj, sâmbătă
Cîlnic – Bălănești 6-8
Fărcășești – Târgu Cărbunești 6-3
Turburea – Telești 4-2
Bumbești Jiu – Turceni 0-3
Drăguțești – Motru 3-9
Albeni – Roșia de Amaradia 3-0
Duminică au revenit la lucru și echipele din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. A fost o etapă cu victorii ale favoritelor în timp ce meciul dintre România Hidro Service și FC Anna a fost amânat.

Etapa 10, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice
din Gorj
Marckon – Succes NicCom 3-15
I.J.J. Gorj – Macofil 3-0
Acvila – Carrefour Târgu Jiu 2-7
România Hidro Service – FC Anna (AMÂNAT)
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here