DRDP Craiova, în doliu

1301
Directorul DRDP Craiova, Călin Cosmin, a transmis în această seară un mesaj în legătură cu tragedia de azi dimineață. Amintim că, din nefericire, o salariată a Regionalei și-a pierdut viața, iar un alt drumar a fost grav rănit, după un accident produs pe DN 6 în care cei doi au fost loviți în plin de un autocamion.
”Zi neagră pentru drumari! Din păcate s-a dovedit astăzi din nou că meseria de drumar nu este una lipsită de riscuri. Un tragic eveniment rutier petrecut pe DN 6 a dovedit acest lucru.
În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, echipa Districtului Ișalnița a fost implicată într-un accident rutier.
Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunzător prin sisteme luminoase de atenționare de mari dimensiuni, un autocamion a lovit în plin trusa de semnalizare și de lucrări.
Din păcate doi dintre colegii noștri nu au apucat să se ferească din calea pericolului fiind grav răniți.
Chiar dacă echipajele de salvare au intervenit în timp foarte scurt, pentru colega noastră în varstă de doar 45 de ani nu s-a mai putut face nimic iar colegul nostru a fost transportat la spital cu răni foarte grave.
L-am informat imediat despre tragedie, pe Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, acesta cerându-mi să îl țin la curent despre starea de sănătate a colegului rânit și să depun toate eforturile pentru susținerea cu tot ce este nevoie a celor două familii greu încercate, asigurându-mă totodată de sprijinul lui.
Transmitem condoleanțe familiei îndoliate iar colegului rănit îi transmitem că îl așteptăm sănătos cât mai repede alături de noi.
Noi drumarii suntem, am fost și vom rămâne o mare familie unită”, a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here