Drăguțești: Horă cu zeci de persoane, artiști cunoscuți pe scenă, sute de participanți! Maria Loga a încântat publicul

8454

A fost petrecere și în această seară la Drăguțești, comunitatea sărbătorind cu muzică și cu voie buna Zilele Comunei. Sute de persoane au răspuns prezent în locul de desfășurare a evenimentului, la Tîlvești, bucuroși că restricțiile nu îi mai împiedică să sărbătorească împreună. Primarul comunei și o parte dintre consilieri au fost alături de membrii comunității, ca și cei doi subprefecți de Gorj.

Petrecerea a început de vineri și se va încheia duminică.

De altfel, autoritatea locală a pregătit trei zile de manifestări, din program nelipsind muzica bună, programul pentru mari și mici și comercianții care și-au expus bunătățile pe pajiștea de la Tîlvești.

Apropiat de participanți, primarul comunei, Dumitru Popescu, a condus hora sâmbătă, iar zeci de cetățeni au jucat alături de edilul PSD. Primarului i-au mulțumit și numeroșii artiști care au făcut spectacol de Zilele Comunei, un mesaj deosebit având însă cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Loga, care a preferat să cânte între participanții pe care i-a îndemnat să își trăiască frumos viața.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here