Dragoș Andrei, jucătorul Energiei

298

Echipa de baschet a Energiei pentru viitorul sezon începe să se contureze, deși vacanța abia a început. Primii vizați sunt jucătorii autohtoni, asta pentru că din acest sezon există obligativitatea de a avea un jucător român pe parchet pe tot parcursul meciurilor din Liga Națională.
După ce s-a bătut palma cu Adrian Guțoaia și Alexandru Mihuți, Energia a ajuns la o înțelegere și cu Dragoș Andrei, un jucător de 27 de ani pe care echipa gorjeană l-a dorit și anul trecut, când însă a ales să meargă la Craiova pentru a semna cu SCM U. Dragoș Andrei a încheiat sezonul 2014/2015 cu medii de 4.3 puncte, 1.7 recuperări și 1.7 pase decisive la nivelul Ligii Naționale și 6.3 puncte, 1.8 recuperări și 1.1 assisturi în Liga Balcanică.
Jucătorul vâlcean a început cariera de profesionist evoluând la CS Râmnicu Vâlcea, după care a mai jucat pentru Steaua București, CS Otopeni și BC Timișoara.
Conducerea tehnică a echipei gorjene a gândit un lot în care să-și găsească loc nu mai puțin de cinci jucători români, abia după ocuparea acestor locuri urmând ca toate energiile să se canalizeze spre completarea lotului cu jucători străini. În acest moment, aproape toți stranierii cu care Energia a reușit să termine pe locul 3 atât în competiția internă, cât și în EuroChallenge au oferte de la alte cluburi din străinătate.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here