Drago, muzician gorjean licențiat în Marea Britanie

2544

Răzvan-Dragoș Mutulescu este absolvent al Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, specialitatea muzică, promoția 2016, în prezent licențiat de Christ Church University, cu profilul de Commercial Music and Sound Production din Canterbury, Marea Britanie, unde locuiește și acum.

Pe parcursul anilor de liceu, Drago a fost un elev așa cum își doresc toți profesorii să aibă: silitor, pasionat de învățătură, în general, și de muzică, în special, cu un bun simț aparte, dedicat și implicat atât în activitățile școlare, cât și în cele extrașcolare. Prima lui tangență cu compoziția și studioul de înregistrări le-a avut în anul 2015, în săptămâna ,,Școala Altfel”, în cadrul proiectului ,,Muzica și natura” organizat de profesor Eugenia-Liliana Ștefănescu, care i-a fost și profesor diriginte. Proiectul a avut drept scop dezvoltarea creativității și sensibilității și s-a derulat într-o excursie care a vizat mai multe obiective de interes turistic și cultural din țară.
Produsul acelui proiect a fost o melodie la care a participat vocal pe refren și Drago. Acesta a avut o implicare profundă în finalizarea proiectului, contribuind și la crearea versurilor, a melodiei, dar și la realizarea înregistrărilor, mobilizându-i și pe alți colegi. Acesta poate fi vizionat pe pagina de facebook Liceul de Arte ,,Constantin Brăiloiu”. El este și una din vocile de pe înregistrarea ,,Imnului liceului”, ceea ce demonstrează implicarea deosebită în activitățile solicitate de liceu. Întrebat cu ce se ocupă în prezent și ce planuri de viitor are, Drago a răspuns: ,,Mi-am amenajat propriul studio de înregistrări și în timpul liber creez. Acum lucrez ca asistent în bucătărie la un azil de bătrâni, iar în restul timpului sunt freelancer. Produc, mixez, câteodată și masterizez trackuri pentru artiști din toată lumea. Pe lângă acestea, mai lucrez și la proiectele mele, cum ar fi canalul de You Tube. Planul meu este ca în decurs de câțiva ani să pot câștiga destul cât să trăiesc decent și modest, numai din muzică.” Una din recentele sale compoziții postată pe You Tube și făcută cunoscută pe rețelele de socializare, poate fi vizionată accesând linkul https://youtu.be/DMUOkPkltf8 .
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here