Dragi târgujieni,

412

Experiența în administrație mi-a arătat că parteneriatul cu dumneavoastră reprezintă cheia succesului pentru îndeplinirea proiectelor ce ni le-am propus pentru modernizarea orașului nostru.
Așa cum m-ați cunoscut până acum, am o atitudine deschisă, cu o viziune spre dezvoltarea orașului, nu sunt conflictual și întotdeauna părerile celorlalți sunt importante pentru mine.
Nu voi lăsa niciodată o inițiativă a noastră sau o problemă a dumneavoastră, până nu o soluționăm. Eu și echipa mea dorim să transformăm Târgu-Jiul în orașul de care să fim mândri.
Schimbarea nu vine peste noapte, dar mă angajez că voi face în continuare, tot ce îmi stă în putință pentru a ridica orașul nostru la standarde europene. Prosperitatea cere responsabilitate comună și avem nevoie de implicare reciprocă pentru a atinge obiectivele propuse.
Voi depune toate eforturile necesare cu pasiune, convingere, spirit de echipă, hotărâre și atitudine deschisă, bazându-mă pe încrederea dumneavoastră.
Cel mai important proiect, reabilitarea și modernizarea Căii Eroilor, pe lângă beneficiile aduse turiștilor care vin să vadă operele lui Brâncuși, vor exista mari avantaje pentru comunitatea noastră prin fluidizarea traficului. Proiectul include lucrări mari de infrastructură rutieră, urbană și peisagistică. Avem sprijinul Guvernului României și asta ne dă garanția că proiectul va fi pus în practică. Două ministere, cel al Dezvoltării și cel al Turismului, vor contribui financiar pentru realizarea acestui obiectiv. Etapizat, pentru acest an este prevăzută suma de 8,5 milioane de lei.
Nu ne oprim aici, și continuăm proiectele inițiate în anii trecuți. 20 de milioane de euro este suma prevăzută în proiectul depus pentru finanțare europeană în privința extinderii și modernizării transportului în comun. Întotdeauna este loc de mai bine și vă asigur că preocuparea mea este să atragem investitori la Târgu-Jiu. Semnalele primite în ultima perioadă, dar și investițiile concretizate deja, arată că orașul nostru este din ce în ce mai atractiv pentru investitori. Cred în oamenii din Târgu-Jiu și mai cred că vom face o echipă bună.
Vă mulțumesc pentru încredere și susținere!
Aurel Popescu, candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here