Dr. Udriştoiu a demisionat de la şefia Laboratorului SJU

505

Medicul Aurelian Udriştoiu şi-a dat demisia din funcţia de şef al Laboratorului de Analize Medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Managerul Tiberiu Tătaru a confirmat informaţia şi a menţionat că în locul lui Udriştoiu a fost numită Diana Mazilu.

Începând din 2 aprilie, Laboratorul de Analize Medicale al SJU Târgu-Jiu este condus de Diana Mazilu. Ea lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu din anul 2001, când a început activitatea de medic rezident, iar din 2006 este medic specialist.
Numirea Dianei Mazilu s-a făcut ca urmare a demisiei medicului Aurelian Udriştoiu. „În data de 2 aprilie dr. Udriştoiu a demisionat din funcţia de şef al Laboratorului, din motive personale. În locul său am numit-o pe Diana Mazilu, care lucrează la noi din anul 2001, ca medic rezident şi din 2006 ca specialist”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Managerul Tătaru a precizat că, Diana Mazilu îndeplineşte condiţiile necesare pentru a conduce Laboratorul de Analize Medicale al SJU, fiind şi un medic apreciat.

Remember!
Aurelian Udriştoiu este medicul care a reuşit să ţină piept, prin exemplul personal, privatizării laboratorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Evident că la stoparea privatizării au contribuit şi alţi factori de decizie, de la nivel judeţean, dar demersul a fost iniţiat de Udriştoiu care şi-a strigat public nemulţumirile la adresa comportamentului neprofesional al fostului manager Nicoleta Manu. Este de notorietate că Manu l-a presat pe medic, adresându-i şi ameninţări, pentru a privatiza laboratorul în interesul Tetraedru, dar acesta i-a făcut o plângere penală, dosarul finalizându-se însă cu un NUP.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here