Dr. Bogdan Niculescu a promovat cu brio concursul pentru şefia Ortopediei

770

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a organizat, săptămâna trecută, concursul pentru ocuparea funcţiei de medic-şef Secţia Ortopedie – Traumatologie. Bogdan Niculescu a promovat cu brio toate probele, după cum confirmă conducerea SJU.

De la 1 august 2014, funcţia de medic-şef al Secţiei Ortopedie – Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost ocupată în interimat de către dr. Bogdan Niculescu. În această toamnă, SJU Târgu-Jiu a scos la concurs postul de medic-şef, Niculescu susţinând probele şi promovându-le cu punctaj aproape maxim. „Medicul Bogdan Niculescu a participat la concursul pentru funcţia de medic şef la Ortopedie şi Traumatologie şi a promovat cu 337,87 puncte dintr-un total de maxim 400. Urmează semnarea contractului de management, care are o valabilitate de trei ani”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Încă de la venirea sa la SJU Târgu-Jiu, dr. Bogdan Niculescu s-a implicat activ nu doar în tratarea pacienţilor, ci şi în crearea unei atmosfere cât mai plăcute în interiorul secţiei. Astfel, la ora actuală Secţia Ortopedie – Traumatologie arată impecabil, meritul revenindu-i şefului de secţie, care a reuşit să atragă sponsorizări, îmbunătăţind confortul hotelier al pacienţilor.
Minodora Sucea

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here