Dr. Adrian Murea participă la concursul pentru postul de manager al Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari

405

Funcția de manager al Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a fost scoasă la concurs. Actualul manager interimar, dr. Adrian Murea, va participa la concurs, acesta fiind hotărât să continue proiectele demarate la nivelul unității spitalicești rovinărene. Termenul limită pentru înscriere este 6 aprilie.

Din toamna anului trecut, la conducerea Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari se află medicul Adrian Murea. Funcția de manager a fost scoasă la concurs, Murea confirmând că se va înscrie întrucât își dorește să finalizeze proiectele demarate. „Voi participa la concurs pentru că este normal să continuăm proiectele demarate în ultima perioadă. Mă aflu la conducerea acestui spital de pe data de 5 septembrie; am reușit să rezolv o parte dintre problemele pe care le-am identificat aici; suntem pe drumul cel bun și consider că ar fi păcat să nu duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus”, a declarat dr. Adrian Murea.

Calendarul concursului
Dosarele de înscriere la concursul pentru ocuparea funcției de manager se depun până pe data de 6 aprilie. În termen de trei zile de la finalizarea înscrierilor se va realiza verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs.
Pe data de 13 aprilie se afișează proiectele de management ale tuturor candidaților declarați admiși în urma finalizării etapei de verificare a dosarelor. Pe 18 aprilie, ora 11.00, are loc susținerea publică a proiectului de management. Rezultatele se vor afișa în termen de 24 de ore, candidații nemulțumiți având posibilitatea de a depune contestații. Rezultatul final al concursului se va afișa pe data de 24 aprilie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here