DPPS Târgu-Jiu face angajări pe cinci posturi vacante

442

Direcţia Publică de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, vacante de: un post infirmieră – Compartimentul creşe; un post muncitor calificat TI – Cantina de ajutor social; două posturi îngrijitor – Compartimentul creşe; un post asistent medical S – Compartimentul creşe. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiilor contractuale sunt: pentru infirmieră – să fie absolventă de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, să deţină curs de infirmier organizat de OA.M.G.M.A.M.R. sau organizat de furnizori autorizaţi de M.M.F.P.S. cu aprobarea M.S., să aibă o vechime în muncă minim 6 luni; pentru muncitor necalificat – să fie absolvent de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, să aibă o vechime în muncă minim 9 ani; pentru posturile de îngrijitor – să fie absolvenţi de studii generale şi să deţină vechime în muncă de cel puţin un an; pentru postul de asistent medical – să aibă studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul sănătate, specializare asistență medicală generală, să aibă minim un an vechime ca asistent medical cu studii superioare, să deţină certificat de membru OAMMR; să aibă aviz de liberă practică.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 22 iunie 2017, ora 17.00 – data limită pentru depunerea dosarelor; 30 iunie 2017, ora 10.30 – proba scrisă; 4 iulie 2017 – proba interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here