Două tinere din Sibiu, cercetate pentru furt dintr-un centru comercial din Târgu-Jiu

410

Două tinere, de 25 respectiv 26 de ani, din municipiul Sibiu, sunt cercetate pentru furt. Femeile ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte pentru copii dintr-un centru comercial din Târgu-Jiu. Cel care a anunțat polițiștii este chiar directorul magazinului. Prejudiciul în valoare de 2000 de lei a fost recuperat în totalitate.
,,La data de 3 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un tânăr, de 25 de ani, din orașul Zărnești, județul Brașov, în calitate de director al unui magazin cu punct de lucru într-un centru comercial, din Târgu-Jiu, despre faptul că a identificat două persoane de sex feminin care ar fi sustras produse din magazin. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele în cauză ar fi două tinere, de 25 respectiv 26 de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, care, prin dezactivarea sistemului de alarmă, ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte de pe rafturile magazinului, de la raionul pentru copii, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 2.000 de lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat integral şi restituit unităţii prejudiciate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here