Două şefe din Primăria Târgu-Jiu, pe făraş! Rotaru, chemat din concediu pentru evaluare

2482

La începutul acestei săptămâni, primarul municipiului Târgu- Jiu, Marcel Romanescu, a demarat evaluarea activităţii pe anul 2018 a tuturor directorilor şi şefilor de servicii, precum şi a adjuncţilor, din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Până ieri, au existat doar două şefe care au primit la evaluarea făcută în Cabinetul Primarului, calificativul „Nesatisfăcător”.

Activitatea șefelor de la Direcția Economică și a celei de Urbanism din cadrul Primăriei Târgu-Jiu a primit calificativul ,,Nesatisfăcător” în urma evaluării realizate de primarul Marcel Romanescu. Acesta din urmă a confirmat că Narcisa Cristea și Ermina Pasăre nu au primit calificative favorabile privind activitatea din anul anterior depusă la serviciile conduse. Cele vizate pot contesta raportul de evaluare chiar şi în instanţă. Dacă rezultatul va rămâne același, Narcisa Cristea și Ermina Pasăre își vor pierde funcțiile de conducere. Romanescu a precizat că pentru cele două se va trece la desfacerea contractului de muncă, neexistând posibilitatea să rămână pe un post de execuție în cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
„De marţi am început evaluarea tuturor directorilor, şefilor de serviciu şi directorilor adjuncţi din Primărie şi din unităţile subordonate Primăriei. Prin dispoziţie, primarul are dreptul, din acest an, de a evalua activitatea acestora pe anul anterior. Ieri (n.r. marţi) a fost un prim lot de directori evaluaţi. Confirm faptul că directoarea Direcţiei Economice şi şefa Serviciului Urbanism au primit calificativul Nesatisfăcător. Precizez că Ermina Pasăre, şefa Serviciului Urbanism, are în fişa postului delegate şi atribuţiile arhitectului-şef”, a declarat edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Rotaru lasă odihna pentru evaluare
Şi Marian Rotaru, fostul şef al Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu-Jiu, va intra în evaluarea demarată de Romanescu. Deşi, Rotaru a fost mutat pe postul de director adjunct în cadrul Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu, acestuia îi va fi evaluată activitatea de la Patrimoniu, derulată în cursul anului trecut. Încă de când a fost mutat la DPPS Târgu-Jiu, Marian Rotaru nu a prestat prea multă activitate la noul job, el preferând să stea în concediu de odihnă, având zile de concediu neefectuate încă din anul 2017.
În puţinele zile în care a venit la serviciu, din postul de director adjunct al DPPS Târgu-Jiu nu a făcut altceva decât să lectureze legislaţia. Acum acesta a revenit la serviciu printr-o chemare spre a-i fi evaluată activitatea. „Atribuţiile specifice directorului adjunct sunt stabilite prin regulament. Sunt câteva compartimente pe care trebuie să le coordoneze şi să verifice dacă sunt îndeplinite prevederile legale, iar în legătură cu domnul Rotaru, dânsul a fost în mare parte în concediu, inclusiv acum i-am făcut rechemare din concediul de odihnă pentru a putea fi evaluat. Cele câteva zile pe care le-a desfăşurat şi a fost în activitate i-am pus la dispoziţie legislaţia, să citească, să vadă cu ce se ocupă Direcţia de Protecţie Socială având în vedere că venea dintr-o activitate cu alt specific. Dânsul era în concediu de odihnă pe anul 2017, avea multe zile de concediu neefectuate”, a precizat Alina Toader, directorul executiv al DPPS Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

3 COMENTARII

  1. Vreau să le readuc la cunoștință celor doi pisdisti ridicoli, viceprimarii, care se întreabă cu ce au greșit cele două șefe de gașcă roșie, faptul că le-am adus la cunoștință, în scris, și în audiență abuzurile, ilegalitățile, infracțiunile, nesimțirile rămășițelor din gașca cârciumarului bețivan. Mai sunt și alți dobitoci, șefi de servicii, care au batjocorit și legea, și drepturile cetățenilor care le plătesc salariile babane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here