Două polițiste vor să lucreze la Rutieră, la Târgu-Cărbunești

644

Printre cele 17 persoane care s-au înscris la examenul pentru postul de “ofiţer I”, în cadrul Poliției Târgu-Cărbunești, la Compartimentul Rutier, se află și două femei. Georgiana Mihaela Furnigă, agent de Poliție, în cadrul Serviciului Cabinet- Centrul Operațional și Carmen Donatela Ghiță și-au depus dosarul, pentru ocuparea funcțiilor vacante de ofițeri. Toți candidații sunt așteptați, pe 3 august, la ora 09.00, la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru testarea psihologică.
“Candidaţii se vor prezenta la data și ora la care sunt planificați și vor avea asupra lor cartea de identitate și instrument de scris cu cerneală/pastă albastră. Planificarea candidaților va putea fi vizualizată pe site-ul IPJ Gorj la adresa gj.politiaromana.ro – secțiunea Carieră”, anunță reprezentanții Poliției Gorj. Printre cei 17 candidați se află și poliţistul supranumit “Agentul 007”, Aurelian Becheru, după ce a urcat din mers în cabina unui tir pentru a-l opri pe şoferul maşinii, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost avansat la excepțional, în anul 2009. Concursul a fost anunțat la Târgu-Cărbunești, după ce Liviu Cârstea, care își desfășura activitatea la Compartimentul Rutier, a plecat din localitate. Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, acesta “a solicitat suspendarea raporturilor de serviciu pe o perioadă de doi ani”.

65 de candidați și-au depus dosarul la Investigații Criminale
IPJ Gorj a scos la concurs și patru posturi de ofițer de Poliție, la Investigații Criminale, două la Târgu-Jiu, unul la Motru și unul la Novaci.
Proba scrisă va avea loc pe 26 august. În total, 65 de candidați s-au înscris la acest examen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here