Două milioane de euro de la Ministerul Dezvoltării, pentru 29,5 km de rețea de gaze în comuna Cîlnic

2217

1250 de gospodării vor avea gaze în comuna Câlnic, anunță autoritatea locală, după ce la Ministerul Dezvoltării s-a depus proiectul tehnic pentru viitoarea investiție, ce a fost inclusă la finanțare. Dumitru Vulpe, edilul local, susține de altfel că proiectul prevede introducerea a 29,5 km de rețea de gaze în localitate, 10 obiective culturale urmând să fie racordate la rețea, dar și numărul gospodăriilor individuale deja anunțate.
Primăria Câlnic a avut nevoie pentru acest proiect de o serie de avize, pornind de la Secția de Drumuri Naționale, CEZ, Telekom, Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția Județeană de Cultură, Culte și Patrimoniu, Consiliul Județean-Direcția Tehnică și Societatea Națională de Transport Gaze Naturale ,,Transgaz” SA Mediaș.
Avizele au fost deja abținute de către autoritatea locală. ,,Această investiție împreună cu cele finalizate și cu cele în curs de realizare au menirea de-a dezvolta calitatea vieții cetățenilor comunei Cîlnic”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul localității.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here