Două dosare, pentru postul de șef de Resurse Umane la Spitalul Rovinari

372

Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari a scos, din nou, la concurs postul de șef birou RUNOS. Potrivit managerului Constantin Talabă, înscrierile s-au finalizat, două dosare fiind depuse. Proba scrisă va avea loc pe 25 ianuarie, iar interviul este pe 29 ianuarie.

Spitalul Rovinari a organizat de trei ori concurs pentru a găsi o persoană potrivită pentru postul de şef al Biroului de Resurse Umane a unităţii medicale. La primele două ediţii ale concursului, la proba scrisă nu s-a prezentat nimeni, ca la cea de-a treia organizatorii să modifice cerinţele. Concursul a fost promovat de Lavinia Şorop, care, însă a solicitat încetarea raporturilor de muncă, în toamna anului trecut.
Astfel, Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari a scos, din nou, la concurs postul de șef birou RUNOS. Înscrierile s-au finalizat, urmând susținerea probelor de concurs. “S-au terminat înscrierile pentru postul de șef la Resurse Umane și sper să se ocupe acest post în urma concursului”, a confirmat Constantin Talabă, Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari.
Pentru că era necesar să preia cineva atribuţiile de şef al Biroului de Resurse Umane, s-a decis ca jurista unităţii să ocupe acest post până la organizarea concursului.
Potrivit calendarului concursului, proba scrisă va avea loc pe 25 ianuarie, iar interviul este pe 29 ianuarie.

Noi angajări la Spitalul Rovinari
Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” din Rovinari organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante: asistent medical debutant (PL) la Compartimentul Neonatologie; moaşă debutant cu studii superioare (S) la Compartimentul Obstetrică – Ginecologie; asistent medical debutant (PL) la Compartimentul A.T.I.; asistent medical debutant (PL) la Compartimentul Spitalizare de Zi. Concursul se va desfășura în luna februarie. Acesta se va organiza conform calendarului următor: 18-29 ianuarie 2016, ora 15.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 05 februarie 2016, ora 10.00: proba scrisă; 10 februarie 2016, ora 10.00: proba interviu.
Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de zece zile de la publicarea anunțului.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” din Rovinari, Str. Jiului nr. 1, Judeţul Gorj, telefon: 0253/371.318, interior 154.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here