Două dintre minorele date dispărute, găsite de poliţişti

321

Două dintre minorele semnalate ca fiind dispărute de la domiciliu zilele trecute au fost găsite de poliţiştii gorjeni. Ambele au fost depistate pe raza municipiului Târgu-Jiu şi au fost internate în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Minori Târgu-Jiu.

Ţăpârdea Iuliana-IoanaÎn urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii gorjeni au reuşit să dea de urma a două dintre cele cinci minore date dispărute în primele zile ale acestei luni. Este vorba despre Ţăpârdea Iuliana-Ioana, o adolescentă de 16 ani din Târgu-Jiu, care a fost semnalată ca fiind dispărută marţi seara, şi de Tufişi Valentina, o minoră în vârstă de 14 ani din Runcu, care a plecat de acasă în cursul zilei de 2 iunie.

Tufisi valentinaMiercuri, cele două minore au fost depistate pe raza municipiului Târgu-Jiu. „Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, miercuri, 4 iunie a.c., minorele Ţăpârdea Iuliana-Ioana, de 16 ani, domiciliată în comuna Jupîneşti, şi Tufişi Valentina, de 14 ani, cu domiciliul în comuna Runcu, au fost identificate de către poliţişti pe raza municipiului Târgu-Jiu. Acestea au fost internate în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Minori Târgu-Jiu. Din cercetări s-a stabilit că plecarea a fost voluntară în ambele cazuri, persoanele dispărute nefiind victime ale vreunei infracţiuni”, a anunţat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here