Dotări pentru Salvamont Gorj, din partea companiei Ariston

1348

Baza centrală a Salvamont Gorj din municipiul Târgu-Jiu a fost dotată recent cu două centrale termice, iar cinci boilere au fost montate la bazele din Runcu, Padeş, Baia de Fier, Polovragi şi Rânca. Furnizorul acestor instalaţii a fost compania Ariston, care a devenit partener al Salvamont România.
„Una dintre primele lecții pe care le învățăm pe munte este cea a unităţii. Ne ajutăm unii pe alţii ca să ne îndeplinim misiunile cu succes și să rămânem în viață. Totul este un efort în echipă. Din acest sezon, Ariston este un nou partener care ne susține în acțiunile de salvare. Ariston Comfort Challenge este mai mult decât o provocare, este o declarație puternică de susținere a comunității. Echipele noastre sunt la apel 24/7, 365 de zile pe an.
De cele mai multe ori avem parte de condiții extreme: frig, rafale puternice de vânt, ploaie sau zăpadă. Atât pentru salvator, cât și pentru cel salvat, este foarte important ca infrastructura din spate să fie funcțională, să avem centre de salvare dotate corespunzător pentru creșterea calității actului de prim ajutor. În cadrul acestui parteneriat, Ariston a dotat 30 de baze Salvamont cu 24 de boilere electrice și 10 centrale termice de înaltă performanță. Această donație sporește confortul de care beneficiem nu doar noi, salvamontiștii, în timpul în care ne aflăm la bază, ci și victimele pe care le salvăm. Pe munte nu putem funcționa altfel decât ca o echipă unită!”, a declarat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj şi președinte al Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here