Dotări de 6 milioane de euro pentru școlile din Târgu Jiu

611

Primăria Târgu Jiu va dota, cu bani din PNRR, școlile, liceele și grădinițele din municipiu. Acestea vor beneficia de echipamente IT, mobilier și materiale didactice. Valoarea proiectului este de 6 milioane de euro.

Lucrările de reabilitare a unităților de învățământ din municipiul Târgu Jiu sunt completate cu dotări de ultimă generație. Primăria Târgu Jiu a lansat procedura de achiziție de dotări IT pentru zece unități de învățământ din municipiu. Este vorba de prima tranșă din cadrul proiectului „Creșterea calității infrastructurii de învățământ prin dotarea cu echipamente digitale, mobilier si materiale didactice a unităților de învățământ din Municipiul Târgu Jiu”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Firmele interesate pot depune oferte până la începutul lunii mai.
„Invit societățile comerciale din județul Gorj să participe la licitațiile pentru achiziționarea echipamentelor digitale, mobilierului și materialelor didactice pentru unitățile de învățământ din Târgu Jiu. Anunțurile de participare au fost publicate deja pentru primele 10 unități școlare din cele 29 pentru care achiziționăm dotări ce vor moderniza laboratoarele, sălile de clasă și cabinetele. 6 milioane de euro este valoarea întregului proiect, sumă obținută de noi prin PNRR și pe care o considerăm atractivă pentru societățile comerciale”, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Primele licitații vizează Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Grădinița cu Program Prelungit „Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu”, Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru”, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială „Voievod Litovoi”, Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Grădinița cu Program Prelungit „Vis de Copil” și Liceul Energetic Târgu Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here