Dosarul “Dinuică”! Primarul de Corcova, acuzat că trafichează iar locuri de muncă la Cariera Roșiuța!

5116

Primarul liberal de Corcova, localitate vecină municipiului Motru, aparținând județului Mehedinți, se folosește de relația sa cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru a băga pe cine vrea și cum vrea, pe ușa din față a Complexului Energetic Oltenia. Cel puțin asta susține chiar unul dintre vecinii primarului, care i-a mai făcut acestuia o plângere penală și pentru alte angajăr similare realizate deja în CEO. De data aceasta, pe lista viitorilor angajați se află un tânăr din localitate, vecin cu fiica primarului. Motivul viitoarei angajări însă este halucinant.

Edilul Ion Giubega, acuzat pentru trafic de locuri de muncă și într-un dosar penal aflat, de câteva luni, în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, este acuzat, de același reclamant din Corcova, că ar urma să îl angajeze în Cariera Roșiuța pe Dinuica Jenică Ilie, vecinul fiicei sale.
Potrivit localnicilor, familia Dinuică ar deține un teren vis-a-vis de proprietatea fiicei primarului și a realizat acolo un gard, care încurcă la desfășurarea cetății construite de primar. Trebuie menționat că și edilul a edificat o construcție de mari dimensiuni, investiție pentru care a fost, evident, reclamat.
“La inceput, primarul l-a somat pe tat-su, pe Dinuică Vasile, să îi mute gardul că altfel îl mută de la Cariera Roșiuța, la Pietrele Roșii. Acesta nu a vrut. Dar primarul tot a convins vecinul.
Primarul s-a oferit să îl angajeze pe fiul acestuia iar vecinii au cedat”, povestește reclamantul din dosar.
La Cariera Roșiuța au fost angajați în ultimele luni câteva sute de noi angajați, o parte sunt din Gorj, dar sunt și salariați din Mehedinți,mai ales din comunele învecinate municipiului Motru.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here