Dosarul canalizării din Alimpeşti se mută la DNA

327

sediu-dnaIPJ Gorj a înaintat către Direcția Națională Anticorupție dosarul în care primărița comunei Alimpești și contabilul instituției sunt acuzaţi de prejudicierea bugetului local cu circa 900.000 de lei.

Ancheta a fost începută în luna martie, în urma cercetărilor făcute până acum poliţiştii ajungând la concluzia că dosarul este de competenţa procurorilor anticorupţie.

Primarul Elena Mosor şi un angajat al Primăriei, contabilul unităţii, sunt acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor publice şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice. Poliţiştii susţin că cei doi au acceptat la plată mărfuri mai scumpe, cu care s-a aprovizionat o firmă ce execută lucrările de canalizare în localitate, preţurile fiind mult mai mari decât cele din devizul iniţial de lucrări.

Elena Mosor a negat mereu acuzaţiile ce-i sunt aduse, ea spunând că dosarul respectiv i se trage de la conflictul pe care îl are de ani de zile cu un consilier local care încearcă să o îndepărteze din funcţie pentru a-i lua locul. Mosor este primar PSD şi din 1990 a fost realeasă mereu în funcţia de primar al comunei Alimpeşti, ea câştigând alegerile de cele mai multe ori direct din primul tur.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here