Dosare penale pentru nereguli în traffic

387

politist_rutiera_vtDouă dosare penale în doar 24 de ore. Acesta este, pe scurt, bilanţul unor controale realizate în trafic de către poliţiştii rutieri din Gorj. Fie că a fost vorba despre un autovehicul neînmatriculat şi cu numere false, fie despre transport ilegal de mărfuri, oamenii legii s-au dovedit nemiloşi cu cei care au încălcat legea.

Primul care a avut de a face cu poliţiştii a fost Constantin D., de 39 de ani. Acesta a fost surprins de către oamenii legii, în Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autovehicul care nu era înmatriculat şi ale cărui plăcuţe de înmatriculare erau false. „Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că autovehiculul era neînmatriculat, având numerele provizorii expirate din data de 16.03.2010. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Transport ilegal de cărbune

Câteva ore mai târziu a fost rândul poliţiştilor rutieri din Rovinari să facă „o captură”. Aceştia au depistat în trafic un bărbat care, cu o autoutilitară, transporta cărbune fără a avea acest drept. „Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat pe M. Alexandru, de 58 ani, din judeţul Gorj, în timp ce transporta pe DE 79 – Rovinari, cărbune, cu o autoutilitară. Conducătorul auto nu deţinea licenţă de transport, iar în prezent este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here