Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

208

La data de 30 iunie 2016, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Gorj au identificat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Peştişani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67/D, pe raza municipiului Târgu-Jiu, având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de o persoană aflată sub influenţa alcoolului.
La aceeași dată, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au identificat în trafic un bărbat de 45 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67/D, pe raza comunei Runcu, având o concentraţie de 0,42mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de o persoană aflată sub influenţa alcoolului.
Tot pe 30 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au identificat în trafic un tânăr de 25 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un moped pe D.J. 662, comuna Aninoasa, fără a deţine permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de o persoană care nu posedă permis de conducere.
De asemenea, tot pla aceeași dată, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din comuna Dăneşti, în timp ce conducea un tractor pe D.J. 674 comuna Dăneşti, care tracta o remorcă şi un utilaj agricol, ambele neînmatriculate în circulaţie. Totodată acesta nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul pe care îl conducea.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here