Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

322
Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO

Doi gorjeni sunt cercetaţi de oamenii legii pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier. Unul dintre ei conducea cu permisul suspendat, iar celălalt nu avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul la volanul căruia se afla.

În cursul zilei de 4 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au depistat un bărbat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada I.C. Popilian, având dreptul de a conduce suspendat din data de 10 iunie a.c.. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce. Dosar penal a fost întocmit şi pe numele unui bărbat de 42 de ani, din comuna Dăneşti, depistat tot marţi de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu în timp ce conducea un tractor, proprietate personală, pe D.J. 674 A, localitatea Brătuia, tractând o remorcă neînmatriculată, fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.
El este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unu vehicul pe drumurile publice tractând o remorcă neînmatriculată şi fără permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here