Dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

287

Un gorjean s-a ales cu dosar penal din cauza faptului că nu şi-a depus arma la un armurier autorizat după expirarea valabilităţii permisului de armă.

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Gorj au identificat un bărbat de 53 ani, domiciliat în comuna Polovragi, autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii neletale, care nu a depus arma la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea valabilităţii permisului de armă şi nu s-a prezentat în termen de 5 ani la structura de poliţie competentă cu arma şi documentele stabilite în normele metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004, Republicată. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării” şi „nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă”.
R.L.

1 COMENTARIU

  1. Draga R.L. daca vrei sa dai o stire ,da-o pe aia cu Ragman ,Primarul de la Prigoria ,are arma ridicata de Politie dupa 2 ani de detinere ilegala…unde-i dosarul penal!!!!! intreba pe la Politie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here