Dosar penal pentru furt calificat

132

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Cîlnic este cercetat de oamenii legii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Tânărul este suspectat că a sustras mai multe materiale feroase din incinta unei societăţi comerciale din localitate, oamenii legii reuşind să recupereze doar o parte din bunurile furate. În cauză a fost constituit dosar penal.

În după-amiaza zilei de 3 octombrie, la orele 12:15, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cîlnic au fost sesizaţi de către un angajat al unei societăţi comerciale cu punct de lucru pe raza comunei Cîlnic, cu privire la faptul că în noaptea de marţi spre miercuri persoane necunoscute au sustras mai multe materiale feroase provenite de la diferite utilaje din incinta societăţii.
Din activităţile de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit că perimetrul unităţii comerciale nu este asigurat cu pază sau alimentat cu energie electrică, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 60.000 lei. “Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au reuşit identificarea unui suspect al infracţiunii de furt calificat, respectiv S.I., de 23 ani, din comuna Cîlnic. Bunurile sustrase au fost recuperate parţial şi restituite societăţii prejudiciate”, a precizat Romina Dochian, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here