Dosar penal pentru furt calificat

107

Trei localnici din satul Costeni au intrat în vizorul oamenilor legii după ce au sustras mai multe componente metalice dintr-o gospodărie din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Marţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 37 ani, din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că în noaptea de 17 spre 18 ianuarie 2013 persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în gospodăria pe care o deţine pe raza oraşului Tismana, satul Costeni, de unde i-au sustras mai multe componente din metal, cauzând un prejudiciu de 500 lei.
„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii, care a constatat că cele sesizate se confirmă şi a efectuat cercetarea locului faptei. În urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi autorii faptei, R.D., de 58 ani, B.I., de 51 ani şi R.P.D., de 38 ani, toţi din oraşul Tismana, sat Costeni. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate”, a precizat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here