Dosar penal pentru flotanții de la alegerile locale din Bustuchin

4678

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești a deschis dosar penal, la mai bine de un an de la alegerile locale din comuna Bustuchin, pentru numărul mare de flotanți care și-au exercitat dreptul de vot în această comună.

Localnicii vorbesc că în toamna lui 2020 foarte multe persoane din afara județului Gorj ar fi votat în comuna Bustuchin, în baza unor vize de flotant, eliberate de SPCLEP-ul local. Atunci, unele persoane au depus sesizări la poliție, dar în cauză nu s-a făcut nimic.
Cel puțin până acum, când Inspectoratul Județean de Poliție Gorj anunță că în această cauză s-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu. Munca polițiștilor de la Ordine Publică a IPJ Gorj se realizează sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești. Bătălia pentru primăria din Bustuchin a fost puternică în 2020, între candidații de la Pro Romania și PSD. În final, fotoliul de primar a fost câștigat de Ion Ciocea, primar fost PSD, atunci înscris la Pro România, partidul lui Victor Ponta.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here