Dosar penal după explozia de la Jupânești

286

Cazul femeii de 73 de ani, din comuna Jupânești, care a fost rănită luni, după ce butelia de la aragaz a explodat, în urma acumulării de gaze, este anchetat de polițiști. Aceasta se afla într-o anexă, unde era improvizată o bucătărie de vară. ”Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că o femeie de 73 de ani, din comuna Jupâneşti, în timp ce a aprins focul la un aragaz aflat într-o bucătărie de vară, a explodat butelia de gaz, datorită scăpărilor de gaze.

În urma exploziei acoperişului anexei a fost distrus, iar femeia a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj. Medicii susțin că victima se află în afara oricărui pericol.
”Este stabilă. Va rămâne internată în spital, la Chirurgie Plastică. A suferit arsuri, sub 20% din suprafața corpului”, a declarat Geanina Șerbănică, medic în cadrul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti. Femeia locuia singură. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here