Dorobanţu şi Versin, dubleta PDL de la APIA Gorj

102

APIA 1●“Îl vizăm atât pe Mihai Versin cât şi pe Corina Dorobanţu, dar avem în vedere şi o a treia persoană”. Dan Vâlceanu, purtător de cuvânt PDL Gorj

Mihai Versin, actualul director interimar al APIA Gorj, şi Corina Dorobanţu, fosta şefă a Biroului Inspecţii, Cota de Lapte, Supracontrol din cadrul instituţiei, sunt cei doi vizaţi de PDL Gorj pentru a ocupa cele două posturi de conducere de la cârma agenţiei. Dacă Versin va fi susţinut pentru funcţia deţinută până de curând de către Delia Mercioiu, atunci Dorobanţu va ocupa funcţia de director adjunct, şi invers.

Conducerea PDL Gorj a stabilit cine vor fi cele două persoane care vor prelua, în curând, şefia APIA Gorj, ei având în vizor o membră de partid, Corina Dorobanţu, angajată a instituţiei dar demisionară recent dintr-o funcţie de conducere “din motive personale” şi Mihai Versin, care nu este pedelist dar este susţinut pe funcţie de partidul aflat la putere. Pe 23 iunie, forul de conducere al PDL Gorj va stabili dacă Dorobanţu, despre care se vehiculează că ar fi avut o relaţie tensionată cu Delia Mercioiu, fapt care i-a şi provocat demisia din funcţia de conducere în luna mai a acestui an, este bună să fie numită director al APIA Gorj sau să fie adjunctă a instituţiei. De asemenea în aceiaşi şi se va stabili acelaşi lucru pentru Mihai Versin. Purtătorul de cuvânt al PDL Gorj, Dan Vâlceanu, vorbeşte şi de o a treia persoană căreia refuză să îi facă public, deocamdată, numele acesta menţionând însă că Versin şi Dorobanţu sunt cei vizaţi direct însă pentru a ocupa cele două funcţii de conducere. “Dacă Versin va primi avizul BPJ-ului pentru funcţia de director, Dorobanţu va fi susţinută pentru funcţia de adjunct, şi invers”, explică Vâlceanu, care susţine că nu ştie însă motivul demisiei din mai a pedelistei Corina. La momentul respectiv, Corina Dorobanţu a ocupat funcţia temporar, din noiembrie anul trecut. Numele acesteia a fost vehiculat în scandalul mediatic al fostei şefe APIA, Delia Mercioiu, ca bună prietenă a acesteia. De altfel, în acest cadru se discuta despre promovarea incorectă a lui Dorobanţu de pe o funcţie de consilier asistent pe una de şef birou.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here