Dorina Jianu, cu o condamnare la activ, iar vrea șefă la juriști! Așteaptă promovarea la jumătatea acestei luni

3498

Dorina Jianu, condamnată la trei ani cu suspendare pentru abuz în serviciu, ar fi în cărți pentru funcția de șef al Direcții Legislație și Guvernanță Corporatistă, ce a fost condusă, în interimat, de unul dintre vechii juriști ai unității. Deși condamnarea ar trebui să oprească această promovare, în mod uluitor, Jianu ar avea garanții că pe 16 februarie va fi șefă peste juriștii companiei.

Promovarea lui Jianu, discutată aprig în companie, nu ar fi normală în atare condiții, mai ales că fapta penală pentru care aceasta a fost condamnată s-a săvârșit din această funcție. În același timp se cunoaște că Dorina Jianu, în pofida condamnării, reprezintă compania la procesele avute în instanță. Și asta contravine legii, iar Jianu are un dosar penal în cercetare, legat de acest aspect, dar deoarece nu s-au luat măsuri împotriva acesteia și promovarea pare credibilă. În CEO se vehiculează că promovarea lui Jianu ar urma să fie operată pe 16 februarie.
A.S.

2 COMENTARII

  1. Și uite așa se duce pe râpă și compania asta. Cum sa pui un infractor că șef peste juriști? Mai ales că ea are o ură excesivă pentru unii juriști. Rușine celor din Directorat și CS.

  2. Pai dacă este cea mai buna jurista normal sa fie promovată, cu toate ca trei ani are interzis prin acea condamnare sa ocupe funcția pentru care a fost condamnata, dar ce săi faci ăștia sunt Juriștii CEO .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here