,,Dorel” de la Vladimir a dat cu buldocupa în fața bibliotecii de a lăsat două cătune fără ,,cultură”!

2061

*Internet și telefonie, neam în cătunele Plușc și Mărăști

Localnicii din două cătune ale comunei Vladimir au rămas fără internet și telefonie, după ce un buldoexcavatorist, pus la muncă de primarul comunei, a făcut o lucrare de te doare mintea, în fața bibliotecii din Andreești. Lucrarea s-a continuat și în fața bisericii, iar localnicii din cătunele Plușc și Mărăști au suportat consecințele. Mai exact au rămas fără internet și telefonie, deoarece ,,Dorel” a decis să spargă tot, fără să studieze și planurile care arătau că furnizorii serviciilor în cauză erau prin zona de contact.

Primarul inculpat de la Vladimir se dă peste cap în aceste zile să le arate localnicilor că face treabă pe ultima sută de metri din mandat. Mai exact la 28 de zile de scrutinul pentru alegerile locale Ianăși s-a trezit gospodar și a zis că niște săpături în fața unei instituții de cultură și a uneia de culte dă bine la electoral.
A chemat un apropiat și i-a zis să sape cu buldocupa în zonele respective, pentru că un șantier deschis aduce, cu siguranță, voturi. Ce nu a luat în calcul edilul local, potrivit localnicilor, a fost că specialistul în săpat era o copie a celebrului Dorel din faimoasa reclamă de la TV.
Astfel că ,,Dorel” de Vladimir și-a dat în petec.
A dat cu cupa buldoexcavatorului unde nu trebuia, lăsând zeci de familii din cătunele Plușc și Mărăști fără contact la telefonie și internet. Localnicii râd și plâng în același timp, deoarece situația este la indigo cu lucrările făcute la puțul din Andreești.
Acolo s-a tras cu buldocupa să se scoată pompa din puț, dar s-a rupt sfoara, iar pompa a căzut în interiorul acestuia.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here