“Dorel” a lăsat Poliţia Peştişani fără apă

380

Postul de Poliţie din Peştişani a fost lăsat, joi dimineaţă, fără apă asta după ce un angajat al unei firme care a efectuat unele lucrări la staţia Peco din localitate a avariat conducta secundară a comunei. Poliţiştii nu au fost singurii care s-au plâns de lipsa apei, au făcut-o la primărie şi alţi cetăţeni nemulţumiţi că autorităţile nu au găsit pe nimeni, la timp, să repare conducta spartă. Reamintim că, autorităţile din Peştişani au rămas fără societatea care se ocupa de astfel de lucrări, Util Bonus fiind în insolvenţă, iar angajaţii în şomaj.
Deşi, situaţia societăţii Consiliului Local este cunoscută de un an de zile, nu s-au găsit soluţii şi pentru acoperirea unor astfel de incidente, cu personal specializat. Util Bonus Peştişani se ocupa de încasarea costurilor la apă şi gunoi de la Peştişani, consilierii nefiind de acord ca aceste servicii să treacă, pe viitor, de Polaris Târgu-Jiu.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Și-n final, cine-a rezolvat avaria, că după cunoștințele mele de fost salariat al S C Util Bonus SRL, pentru asemenea lucrări îți trebuiesc cursuri de aptitudine și de igienizare impuse obligatoriu de DSPGorj ? Consiliul Local Peștișani și vestita Primărie au uitat evenimentul din martie 2012 sau s-au învățat și ei și directorii desemnați de ei să plătească amenzi din bani publici ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here