Donații pentru studentul din Bustuchin la meciul de la Târgu-Jiu

990

Strângere de fonduri la meciul din Cupa României care se dispută astăzi la Târgu-Jiu. Un tânăr din Bustuchin, student la Facultatea de Medicină Veterinară, are nevoie urgent de un tratament în Turcia.

„Mulțumim tuturor celor ce se alătură acțiunii umanitare demarate de Primăria Municipiului Târgu Jiu în colaborare cu Fotbal Club Universitatea Craiova 1948, pentru a-l ajuta pe SANDA CĂTĂLIN DUMITRU, student în anul 5 la Facultatea de Medicină Veterinară, să învingă boala cumplită care îi amenință viața!

Singura șansă la viață i-o pot oferi medicii unei clinici din Turcia, iar noi îl putem ajuta să ajungă acolo.

Vă așteptăm joi, 10 noiembrie 2022, ora 16:00, la meciul Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 – FC Voluntari, ce va avea loc pe Stadionul Municipal, acolo unde vor fi amplasate urne pentru donațiile dumneavoastră.

De asemenea, cei care doresc sa ajute pot lua legătura cu familia tânărului, la numărul 0749520851 sau pot dona în contul deschis de Sanda Angelica Ramona la Banca Cooperatistă Jiul Târgu Jiu: RO37CRCOX200100000587993.

Mulțumim, de asemenea, domnului Dumitru Cinciulescu, reprezentantul Tipografiei Prodcom, pentru materialele donate și pentru ajutorul acordat pentru acest caz!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here