Donații pentru Spitalul Orășenesc Novaci

263

Asociația pentru Prevenirea și Tratarea Coloanei Vertebrale a făcut o donație Spitalului Orășenesc Novaci. Totodată, unitatea sanitară a primit și de la Clubul Rotary Lugoj o donație în valoare de 3000 euro.

Noi dotări la Compartimentul RMFB din cadrul Spitalului Orășenesc Novaci. Asociația pentru Prevenirea și Tratarea Coloanei Vertebrale a dotat compartimentul cu un fotoliu rulant în valoare de 490 de lei, un cadru pliabil de 130 de lei, un cadru pliabil cu roți – 180 de lei, un set cârje cu susținere antebraț – 60 de lei și o orteză lombară. “Am reușit să prindem în bugetul pe anul acesta o donație către Spitalul Orășenesc Novaci, donație care sperăm să ușureze spitalizarea pacienților RMFB”, a confirmat Dan Bădulescu, președinte Asociația pentru Prevenirea și Tratarea Coloanei Vertebrale.

Căzi cu hidromasaj, în dotarea spitalului
Pe lângă donația făcută de Asociația pentru Prevenirea și Tratarea Coloanei Vertebrale, în dotarea Spitalului Orășenesc Novaci au intrat și două căzi cu hidromasaj. “Clubul Rotary Lugoj ne-a donat două vane hidromasaj, care costă 1500 euro/bucată”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci. Căzile cu hidromasaj sunt foarte utile pentru tratarea unei game largi de afecţiuni, după cum confirmă medicii specialişti.
Spitalul Orășenesc Novaci asigură asistență medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din orașul Novaci și 7 comune arondate: Alimpești, Baia de Fier, Bengești Ciocadia, Bumbești Pițic, Crasna, Polovragi, Roșia de Amaradia. Luând în calcul dezvoltarea și extinderea stațiunii Rânca, circulația intensă a turiștilor pe DN 67C – Transalpina, șosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orășenesc Novaci este pregătit să facă față noilor provocări generate de eventualele situații de urgență.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here