Donaţie substanţială în medicamente pentru Spitalul Rovinari

385

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari a primit o donaţie în medicamente, de la o fundaţie din Bucureşti. Valoarea donaţiei se ridică la 300 milioane lei vechi şi constă în toată gama de medicamente, de la analgezice la antibiotice, antiinflamatoare şi aşa mai departe. Aceeaşi fundaţie a donat acestui spital şi cinci calculatoare complete.

O fundaţie din Capitală şi-a îndreptat atenţia asupra unei unităţi spitaliceşti din judeţul nostru. Reprezentanţii acesteia au trimis la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari o gamă largă de medicamente, în valoare de 300 milioane lei vechi. Managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari este deosebit de recunoscător respectivei fundaţii. „Am primit o donaţie în medicamente în valoare de 300 milioane lei vechi, de la o fundaţie din Bucureşti. Este o gamă largă de medicamente, de la aspirină la zovirax, de la antialgice la antiinflamatoare, antihistaminice şi antibiotice. Medicamentele au ajuns la spital, spre bucuria pacienţilor. De asemenea, aş vrea să precizez faptul că aceeaşi fundaţie ne-a donat, în urmă cu ceva timp, şi cinci calculatoare complete”, a mărturisit Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.

Exemplu bun de urmat
Luând exemplul fundaţiei bucureştene, şi oamenii de rând, dar cu suflet mare, au donat câte ceva. Spre exemplu, un rovinărean a adus o plasă cu jucării pentru copiii de la pediatrie. „A mai venit un om de bine, din localitate, care a donat o plasă cu jucării pentru locul de joacă de la Pediatrie. Ne bucură foarte mult astfel de gesturi şi sperăm să apară şi alţi binevoitori”, a declarat Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
Conducerea unităţii sanitare din Rovinari mulţumeşte tuturor celor care şi-au îndreptat atenţia asupra spitalului şi au făcut diverse donaţii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here