Domnul Senator Ion Iordache şi d-na Prefect Cristina Cilibiu – invitaţi de onoare ai persoanelor vârstnice din Oraşul Turceni

2261

Prefaţând ziua de 1 octombrie, care este sărbătoarea persoanelor vârstnice şi care se leagă în mod fericit cu ziua marii Sărbători creştine «Acoperământul Maicii Domnului», vineri seara, în ultima zi a lunii septembrie, la Centrul de agrement Murgeşti, din oraşul Turceni, cele câteva sute de persoane de vârsta a treia au avut ca invitaţi de onoare pe domnul Senator Ion Iordache şi pe d-na Prefect Cristina Cilibiu, în cadrul unui minunat prilej de a dovedi apropierea de oameni şi bucuria de a juca hora de mână! Vom reveni cu prezentarea manifestării şi cu scurte interviuri cu cele două personalităţi publice!
Vasile GOGONEA

3 COMENTARII

  1. Gogonele lasă lingușelile, ăștia ,domnul și doamna ajunși printr-o greșeală a originalei democrații românești în aceste funcții trecătoare se folosesc de yesmeni doar atunci când le aduc ode, in rest, șuturi in dorsale. De, dacă haina purtata nu este mai tare coloana se indoie .

  2. ,,Cronicarul” evenimentului mentioneaza ca inaltii oaspeti – cumnatul Jordache si cumnata Cilibiu ! – au jucat si hora de mana, joc specific acestor meleaguri. Ce frumos o fi fost ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here