Doljeni fără permis, prinşi în trafic de poliţiştii gorjeni

298

Doi bărbaţi din judeţul Dolj s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinşi de poliţiştii gorjeni conducând autoturisme pe drumurile din judeţ, fără a avea acest drept.

În cursul zilei de 4 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au identificat în trafic un tânăr de 18 ani, din comuna Cetate, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674, localitatea Negomir, fără a avea dreptul de a conduce.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană fără a deţine permis de conducere. A doua zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au identificat în trafic un bărbat de 43 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 661, localitatea Bibeşti, din direcţia Târgu Cărbuneşti spre Filiaşi, având permisul de conducere reţinut. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here