Doliu pentru asistenta Elena Bărbulescu

178

accident-mihaestiSfârşit tragic pentru o asistentă de la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu. Aceasta şi-a pierdut viaţa miercuri seara într-un grav accident de circulaţie care a avut loc pe DN 67, în dreptul localităţii vâlcene Mihăieşti.

 

Elena Bărbulescu se afla în maşină împreună cu soţul său dar şi cu încă doi prieteni. Ceilalţi trei pasageri se află şi ei în stare gravă la un spital din Capitală. Femeia era asistentă în secţia de gastroenterologie acolo unde ieri colegele ei şi unii pacienţi au aprins câte o lumânare în memoria Elenei Bărbulescu.

DOLIUEvenimentul rutier soldat cu un mort şi cinci răniţi s-a produs miercuri la ora 17.45, pe DN 67. În timp ce conducea un autoturism, marca Dacia Logan, din direcţia Horezu către Râmnicu Vâlcea, Jean Loghin, de 23 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, marca Opel Astra, condus de Sorin Covaci, de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj.În urma impactului Elena Bărbulescu, de 44 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pasageră în autoturismul Opel, a decedat. De asemenea, ambii conducători auto precum şi Rodica Covaciu, de 45 de ani, din Târgu Jiu, Emanuel Bărbulescu, de 43 de ani, din Târgu Jiu, ambii pasageri în autoturismul Opel şi Paul Mc Nally, de 30 de ani, cetăţean scoţian, pasager în autoturismul Dacia Logan, au suferit leziuni, fiind transportaţi iniţial la Spitalul Judeţean Vâlcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto Jean Loghin a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar celălalt conducător auto datorită stării de sănătate nu a putut fi testat, dar li s-a recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here