Doliu la Poliția Locală Târgu-Jiu: Un om al legii a murit

909

Este doliu la Poliția Locală Târgu-Jiu, după ce un angajat s-a stins din viață din cauza unei boli cumplite. Este vorba despre polițistul local Marius Florin Stanciu. Acesta a împlinit sâmbătă 49 de ani.

“Colegul nostru, Marius Florin Stanciu, în vârstă de doar 49 de ani, s-a stins din viață astăzi, 18 noiembrie 2019, în urma unei boli necruțătoare. Pe această cale îi aducem un ultim omagiu celui care, timp de 25 de ani, a fost în slujba cetățeanului, trecerea sa în neființă fiind o mare pierdere pentru colectivul Poliției Locale Târgu-Jiu. Ne exprimăm, totodată, tristețea și regretul pentru dispariția unui om deosebit care a trecut în lumea celor drepți așa cum a trăit, demn. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și ne exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Mâine, 19.11.2019, la ora 12:00, vom ține un moment de reculegere în memoria colegului nostru.
Dumnezeu să te odihnească în pace, Marius! Nu te vom uita niciodată!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliției Locale Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here