Doliu la CEO! Fetița înecată în Jiu, condusă pe ultimul drum

614

Minora de 10 ani, care și-a pierdut viața, după ce, pe 24 iulie, a mers la scăldat în râul Jiu, cu mama și sora sa, a fost condusă, ieri, pe ultimul drum. Fetița a fost luată de ape, iar trupul neînsuflețit a fost găsit, sâmbătă, la Vârț, după aproape o săptămână de căutări.fetita4

Aceasta a fost desoperita, la aproximativ opt kilometri de locul din care a fost luată de torent. Înmormântarea a avut loc în comuna Drăguțești. Tatăl ei este consilier juridic la Complexul Energetic Oltenia, iar cole gii îi transmit mesaje de condoleanțe. ”Conducerea CE Oltenia își exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment care a avut loc în familia colegului nostru Păsărelu Florin, ce a cauzat decesul fiicei sale.

fetita 666 Conducerea și colectivul CE Oltenia este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe pentru pierderea suferită”, a declarat Simona Efrim, reprezentant al CEO. Și mama fetiței a primit mesaje de condoleanțe de la colegii săi, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here