Doliu în ,,Grădina cu Flori”! Soția managerului afacerii din Țicleni a decedat de Covid

8040

Otărășanu Sorin Marian, din Țicleni, tânărul care a impresionat medicii spitalului suport Covid din Târgu-Jiu, când le-a oferit, în primăvară, flori pentru munca prestată în tratarea bolnavilor care au contractat virusul, se află în carantină la domiciliul său. Asta urmare a coronavirusului, boala care i-a răpit soția, la vârsta de doar 41 de ani. Lorena a decedat pe 10 octombrie, în timp ce era internată în spitalul din Târgu Cărbunești. Soțul și fiul sunt carantinați la domiciliu și deși nu cer ajutor, continuă să mențină afacerea cu flori pe linia de plutire. Mai exact, florile se vând direct de la domiciliul familiei Otărășanu, din Țicleni, iar banii pentru florile achiziționate se depun în cutia poștală. Soții Otărășanu s-au implicat cu suflet în mai multe acțiuni umanitare, mai ales când cei bolnavi au fost copii. Compasiunea nu este suficientă în acest caz, de asta merită ca florile din grădina familiei îndoliate să fie cumpărate de noi toți.

,,Grădina cu Flori” este o afacere dezvoltată cu dragoste la Țicleni de familia Otărășanu, de un tânăr antreprenor care a reușit să aducă multe bucurii gorjenilor, mai ales în pandemie, și de soția sa.
Mai exact, florile crescute cu dragoste de soții Otărășanu au ajuns în casele a sute de gorjeni care și-au sărbătorit ziua de naștere sau onomastica, iar cei dragi au vrut să le facă o surpriză trimițându-le acasă un cadou dulce, completat cu flori.
Aceștia au apelat la ,,Gradina cu Flori”, mica afacere de la Țicleni, și nu numai că și-au bucurat rudele, prietenii ori partenerii de viață, ci au câștigat și un prieten în managerul afacerii locale.
Pe 6 octombrie, comenzile de la ,,Grădina cu Flori” s-au oprit deoarece soții Otărașanu, cunoscuți cu grave probleme de sănătate, s-au îmbolnăvit, spun apropiați ai familiei. De altfel, anunțul postat în acea zi pe site-ul afacerii este relevant: ,,Încep prin a îmi cere scuze de la Dumneavoastră, cei care trebuia să beneficiați de serviciile Grădinii cu Flori. Din cauza unor probleme grave de sănătate, nu o să pot onora comenzile primite în ultima perioadă. Voi returna banii fiecăruia dintre Dumneavoastră, clienții mei pe care îi respect. Vă cer scuze și sper să mă înțelegeți”.
Lorena Otărășanu, internată în spitalul din Târgu Cărbunești, cunoscută cu o boală autoimună, a suferit complicații. În numai câteva zile, Lorena a decedat, mai exact pe 10 octombrie, iar pe 11 aceasta a și fost îngropată conform procedurii Covid, la Țicleni.
Soțul îndoliat, cu o stare de sănătate precară, a anunțat că nu renunță la grădina sa cu flori, iar cei care vor să cumpere produsele o pot face achiziționând singuri florile expuse la poarta locuinței, în timp ce banii sunt puși în cutia poștală.
,,Deoarece noi suntem în izolare, dar din păcate avem multe plăntuțe în această perioadă, am scos în locul nostru de vânzare crizantema pe care vă invitam să o alegeți și să o achiziționați fără a suna sau striga la noi, alegeți planta preferată și lăsați bănuții în cutiuța poștală! Preturile o să fie foarte mici față de piața actuala, crizantema mare 17 lei, crizantema mica 8 lei, vă mulțumesc și vă aștept cu drag!”, anunță antreprenorul local.
Așa că cei care vor flori de sezon să nu ezite și să le achiziționeze din ,,Grădina cu Flori”. Este de reamintit că familia Otărășanu a oferit o mână de ajutor în mai multe cazuri pentru copii bolnavi care au necesitat ajutor umanitar, iar gestul poate fi întors acum, în momente grele pentru fiul și soțul îndoliat.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here