Doina Gorjului ne (în)cântă de Dragobete

191

Sărbătoarea Dragobetelui se va desfăşura şi în acest an la Poarta Sărutului, în Parcul Central din Municipiul Târgu-Jiu când este marcată ziua de 24 februarie, ziua dragostei. Municipalitatea a pregătit un spectacol de muzică populară, ce va fi pus în scenă de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, începând cu ora 18.

Sărbătoarea Dragostei autentic românească – Dragobetele – se sărbătoreşte cu muzică şi voie bună în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu. Primăria şi Consiliul Local organizează, pe 24 februarie, un spectacol pentru toate vârstele şi toate gusturile.
Doina Gorjului şi autorităţile locale au pregătit un program artistic şi de divertisment, adresat tuturor celor care au ales să petreacă Dragobetele într-un mod deosebit. „Ne dorim să vină cât mai multă lume iubitoare de folclor, care să fie alături de noi la Poarta Sărutului  luni, 24 februarie, începând cu ora 18:00, unde urmează să susţinem un spectacol de Dragobete. Sunt angrenaţi în acest spectacol toţi artiştii ansamblului nostru. Ne dorim să angrenăm la dans pe toată lumea şi pentru că este Dragobetele, să fie sărutate fetele, conform tradiţiei”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjuui”.
Dragobetele este sărbătoarea noastră, a românilor, şi foarte mulţi cetăţeni sunt de părere că 24 februarie este ziua când ar trebui să venerăm iubirea.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here