“Doina Gorjului”, într-un spectacol premieră

474
doina gorjuluiZiua de 26 octombrie va fi una încărcată pentru membrii Ansamblului Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”. În acea zi, începând cu orele 18, vreme de două ore, artiştii ansamblului, alături de actriţa de comedie Jeni Nicolau, vor susţine un spectacol extraordinar la Casa de Cultură a Sindicatelor Târgu-Jiu.

Pentru toţi iubitorii de muzică populară, intrarea este liberă. Spectacolul este unul în premieră, în regia lui Ion Ghiţulescu.

Evenimentul se va desfăşura sub deviza “A ruginit frunza din vii cu glume, dans şi veselie”. “Spectacolul face parte din cadrul manifestărilor a 145 de la primul Consiliu Judeţean al Gorjului, aşa că va fi o mare sărbătoare pentru toţi gorjenii”, ne-a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului “Doina Gorjului”. Acesta a declarat faptul că vor fi dansuri, cântăreţii îşi vor interpreta repertoriul, iar actriţa Jeni Nicolau a acceptat invitaţia de a fi prezentă spre deliciul gorjenilor. “Mi-am propus ca în fiecare anotimp să pregătim câte un spectacol reprezentativ. Va fi un spectacol de varietăţi muzicale, strict al ansamblului, singura invitată fiind doar Jeni Nicolau”, ne-a spus Ion Ghiţulescu, impresarul de la “Doina Gorjului”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here