Doi tineri iubiţi, găsiţi decedaţi în baie

394

DSCF7820Doi tineri din Novaci au fost găsiţi, ieri dimineaţă, fără suflare, în baia casei în care locuiau. Din primele cercetări se pare că cei doi iubiţi, în vârstă de 25 şi 27 de ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la un boiler care funcţiona pe gaz şi care se afla instalat în baie.

Şoc şi durere pentru un bărbat din Novaci care, ieri dimineaţă, avea să facă cea mai groaznică descoperire. În baia locuinţei i-a găsit morţi pe fiul său, în vârstă de 27 de ani, şi pe iubita acestuia, de 25 de ani. „Joi dimineaţa, în jurul orei 07.30, un bărbat din Novaci, sat Berceşti, a anunţat prin 112 că şi-a găsit băiatul şi pe prietena sa decedaţi în baie. Se pare că s-au intoxicat cu monoxid de carbon”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Marius Ţarfulea lucra la Primăria Novaci unde colegii au numai cuvinte de laudă despre el. Aceştia au povestit că tânărul şi iubita sa Diana erau foarte îndrăgostiţi şi aveau de gând să îşi întemeieze o familie. Aceştia fixaseră nunta vara viitoare.

A încercat să o salveze

DSCF7852Marius şi Diana au mers împreună la bunicii tânărului, în satul Berceşti. Acolo şi-au găsit sfârşitul. Se pare că tânăra plecase să facă baie. Văzând că stă foarte mult, tânărul a intrat după ea în baie şi, încercând să o salveze, i s-a făcut şi lui rău ulterior fiind amândoi găsiţi fără suflare. Toţi cei care îi cunoşteau au rămas înmărmuriţi de această veste. Colegii tânărului de la primăria Novaci şi-au oferit ajutorul familiei, primarul Pantelimon Todea declarând că ei vor cumpăra sicriele pentru ca cei doi să fie înmormântaţi creştineşte. Aceştia trebuiau să îşi cheme prietenii şi rudele la nuntă, nu la înmormântare.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here