Doi tineri din Târgu-Jiu, reţinuţi pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

234

Doi tineri în vârstă 19 şi 22 de ani, din Târgu-Jiu, au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au bătut alţi doi bărbaţi în plină stradă. Cei doi sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Incidentul s-ar fi petrecut în cursul zilei de 15 ianuarie, pe strada Slobozia din Târgu-Jiu. Potrivit poliţiştilor, cei doi tineri au exercitat acte de violenţă asupra a doi bărbaţi cu vârste de 38 şi respectiv 41 ani, provocându-le leziuni. Incidentul a tulburat ordinea şi liniştea publică, poliţiştii luând luni decizia de a-i reţine pe cei doi tineri pentru 24 de ore. „La data de 19.01.2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu, au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi tineri cu vârste de 19 ani şi 22 ani, din localitate, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a anunţat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat magistraţilor cu propuneri legale.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here